Netwerken in sfeervolle setting

3 februari 2016

Wilt u graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent ondernemen en wilt u graag in contact komen met andere ondernemers dan is dit uw kans.

Het starterscentrum van MKB Webpartner biedt voor startende ondernemers verschillende netwerkbijeenkomsten aan. De netwerkbijeenkomsten of ook wel startersdagen worden geheel vrijblijvend aangeboden door MKB Webpartner. Tijdens de netwerkbijeenkomsten wordt er gesproken over ondernemen en welke factoren belangrijk zijn om tot een succesvolle onderneming uit te groeien. Samen met onze partners wordt er een aantal onderwerpen behandeld op deze bijeenkomsten. Onderwerpen zoals, online marketing, regelgeving en financiƫn komen tijdens de verschillende bijeenkomsten aanbod. Natuurlijk kunt u ook van de gelegenheid gebruik maken om vragen te stellen en om ervaringen te delen met andere startende ondernemers. Dit allemaal om u kennis en netwerk te verbreden.

Om op de hoogte te blijven van de aankomende bijeenkomsten kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief van Starterscentrum en de Facebookpagina van Starterscentrum liken over de allernieuwste ontwikkelingen omtrent ondernemen.

netwerken